شرکت خدمات مشاوره_آموزشی مویرگی
از پوسته بزرگ آموزش آنلاین دیجی اکادمی رونمایی شد ...

کوچینگ ویزیتور خسته

چگونه به فروشنده خسته کمک کنیم؟

ویزیتوری یک شغل چالش برانگیز است، به خصوص در زمان های سخت. رکود اقتصادی، تغییرات بازار و فشارهای رقابتی می تواند کار فروشندگان را برای حفظ انگیزه، اعتماد به نفس و بهره وری دشوار کند. به عنوان یک مدیر فروش، چگونه تیم خود را برای غلبه بر این موانع و رسیدن به اهداف خود کوچ و راهنمایی می کنید؟ در اینجا چند نکته برای کمک به شما در حمایت از فروشندگان در دوره های سخت وجود دارد.

  1. وضعیت (دلایل) ویزیتور را ارزیابی کنید

قبل از اینکه بتوانید ویزیتور خود را کوچ کنید، باید دلایل اصلی چالش های آنها و تأثیر آنها بر عملکرد آنها را درک کنید. تجزیه و تحلیل داده ها، مانند شاخصهای فروش، بازخورد مشتری، و روند صنعت، برای شناسایی شکاف ها و فرصت ها. با فروشندگان خود به صورت فردی و گروهی صحبت کنید تا دیدگاه و بینش آنها را به دست آورید. به نگرانی ها، ناامیدی ها و خواسته های آنها گوش دهید و با احساسات آنها همدردی کنید.

2.استراتژی (روشهای فروش) را تنظیم کنید.

باتو جه به بررسی های انجام شده، استراتژی های خود را در قبال ویزیتور منعطف کنید.بر اساس ارزیابی خود، ممکن است لازم باشد استراتژی فروش خود را برای انطباق با بازار در حال تغییر تنظیم کنید. این کار شامل بازنگری در اهداف، درصدهای پورسانت، دادن مسیر جدید یا تغییر مسیر فعلی باشد.

3.منابع لازم جهت فروش را فراهم کنید.

اگر تارگت فروش را افزایش می‌دهید باید بتوانید ابزار مذاکره (درصد تخفیف مناسب، ابزار ترید مارکتینگ و …) را برای فروشندگان فراهم آوردید تا انگیزه لازم جهت تلاش بیشتر و دستیابی به اهداف فروش را داشته باشند.

  1. مهارت ها ویزیتور را تقویت کنید

فروشندگان شما ممکن است برای کنار آمدن با شرایط سخت نیاز به توسعه یا بهبود برخی مهارت ها داشته باشند.  مهارت‌هایی مانند دانش محصول، مذاکره، یا مهارت‌های نرم مانند انعطاف‌پذیری، ارتباط، یا حل مسئله باشند. با استفاده از روش هایی مانند ایفای نقش، بازخورد یا برنامه های اقدام، به فروشندگان خود در مورد مهارت های خاصی که باید روی آنها کار کنند، آموزش دهید. پیشرفت ها و دستاوردهای آنها را بشناسید و موفقیت های آنها را جشن بگیرید.

  1. تقویت روحیه

فروشندگان شما ممکن است در مواقع سخت روحیه پایین، استرس یا فرسودگی را تجربه کنند. این می تواند بر انگیزه، اعتماد به نفس و بهره وری آنها تأثیر بگذارد. فروشندگان خود را کوچ کنید که چگونه با این احساسات منفی کنار بیایند و ذهنیت مثبتی را در خود پرورش دهند. تجربیات و چالش های خود و نحوه غلبه بر آنها را به اشتراک بگذارید. داستان های موفقیت و انعطاف پذیری خود، تیم یا صنعت خود را به آنها الهام دهید. آنها را تشویق کنید تا از یکدیگر حمایت کنند و یک فرهنگ تیمی قوی ایجاد کنند.

  1. پیگیری و بررسی مجدد کنید

تلاش های کوچینگ شما نباید مقطعی باشد، بلکه باید یک فرآیند مستمر باشد. به طور مرتب ویزیتور خود پیگیری کنید و عملکرد و پیشرفت آنها را بررسی کنید. بازخورد، راهنمایی و شناسایی مداوم ارائه دهید. هر گونه مشکل یا نگرانی را به سرعت و سازنده حل کنید. با تغییر شرایط یا به وجود آمدن چالش های جدید، رویکرد کوچینگ خود را تنظیم کنید. فروشندگان خود را درگیر و پاسخگوی نتایج خود نگه دارید.

شما چه راهکارهای دیگری در مواجه با ویزیتور خسته دارید؟

لطفا از طریق کامنت با ما در میان بگذارید.

 

نویسنده:

رضا سلیمی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *