شرکت خدمات مشاوره_آموزشی مویرگی
از پوسته بزرگ آموزش آنلاین دیجی اکادمی رونمایی شد ...

از ایده تا اجرا راه اندازی شرکت پخش مویرگی-بخش سوم

فاز سوم راه اندازی شرکت پخش مویرگی

در این مرحله تمامی اقدامات و پیش‌زمینه‌های لازم برای راه‌اندازی یک شرکت پخش مویرگی موفق انجام شده و در ادامه وارد مراحل اجرایی و جاری در یک سازمان پخش می‌شویم. این مراحل ممکن است از یک سازمان به سازمان دیگر مقداری متفاوت باشد. اما معمولا می‌توان مراحل زیر را به عنوان مراحل جاری شرکت پخش مویرگی در نظر گرفت:

  1. منطقه‌بندی و تعیین محل مراجعه نیروهای فروش
  2. مراجعه ویزیتورها و نیروهای فروش به پایانه‌های فروش؛ دریافت سفارش
  3. ثبت سفارش و ثبت اطلاعات مشتری در بانک اطلاعات
  4. سنجش و کنترل اعتبار مشتریان از طریق فاکتورهای مختلف از جمله سابقه فعالیت، وضعیت مالکیت، میزان سرمایه موجود، وجهه محلی و منطقه‌ای
  5. صدور فاکتور و حواله انبار
  6. انتقال کالا از انبار و تحویل آن به مشتری
  7. دریافت وجه از مشتری و تسویه حساب
  8. رسیدگی به کالاهای مرجوعی

فاز چهارم راه اندازی شرکت پخش مویرگی

این مرحله را به نوعی می‌توان آخرین مرحله راه اندازی شرکت پخش مویرگی در نظر گرفت. هدف از آن بیشتر سنجش اقدامات انجام شده در مراحل قبل است. این کار می‌تواند به شکل هفتگی، روزانه یا ماهانه و فصلی انجام شود. این مرحله خود دارای اقدامات مختلفی است که به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

1: سنجش داده‌های بانک اطلاعات

بانک اطلاعاتی مشتریان اهمیت زیادی برای شرکت‌های پخش دارد. از این رو در این مرحله نیاز است که از طریق برخی اقدامات از جمله تماس تلفنی تصادفی، صحت اطلاعات پایگاه داده مشتریان سنجیده شود.

2: رضایت‌سنجی مشتریان

برای سازمان‌های پخش مویرگی که با رقبای مختلفی روبرو هستند، مسئله رضایت مشتری اهمیت بسزایی دارد. بنابراین باید برنامه‌هایی برای سنجش میزان این رضایت در بازه‌های زمانی مختلف در نظر گرفته شود. این موضوع خصوصا زمانی که شاهد نرخ بالای ریزش مشتریان هستیم، باید حتما انجام شود. ناگفته نماند که انجام این کار از طریق تماس تلفنی نیز امکان‌پذیر است.

3: ارزیابی عملکرد کارکنان فروش

بعد از ارزیابی رضایت و وفاداری مشتریان نوبت به ارزیابی عملکرد ویزیتور و نیروهای فروش می‌رسد. برای انجام این کار باید شاخص‌هایی را تدوین کرد. از جمله این شاخص‌های می‌توان به شاخص نسبت جذب مشتری، شاخص نسبت فروش به هر مشتری، شاخص میزان فروش، تعداد مشتریان اشاره کرد.

 

گردآورنده:

رضا سلیمی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *